Палас Хотел

СПА

Сертифицираният и изцяло обновен през 2020г. СПА център на хотел Палас е разположен на площ над 1400 кв. м. Изцяло обновената СПА секция предлага финландска сауна, билкова сауна, парна баня, солна стая, солариум и джакузи. Масажи и водолечение, хамам и козметични процедури са на разположение на нашите гости и могат да бъдат записани на място. Квалифицираният екип на д-р Капрелян ще се погрижи за Вашият пълноценен релакс и възстановяване. Потопете се в безкрайното спокойствие на Виталити Спа център и се погрижете за Вашето здраве, като се откъснете от забързаното ежедневие.

Грижата за тялото в комбинация с лечебните сили на морския въздух действа укрепително и възстановяващо силите на организма. Погрижете се за здравето на вашето тяло в модерно обзаведеното фитнес студио с великолепен морски изглед, предизвикайте се със сутрешен крос по брега на морето, релаксирайте в СПА центъра, подарете си лечебен масаж от предлаганите в балнеологията ни над 100 различни лечебни процедури. Нашият екип от професионални рехабилитатори и масажисти, под вещото ръководство на д-р Капрелян, ще ви консултира и препоръча най-подходящото за вашите нужди в момента.

Квалифицираният екип на д-р Капрелян ще се погрижи за Вашият пълноценен релакс и възстановяване. Потопете се в безкрайното спокойствие на Виталити Спа център и се погрижете за Вашето здраве, като се откъснете от забързаното ежедневие.

Хамам