Палас Хотел

Басейни

Грижата за тялото в комбинация с лечебните сили на морския въздух действа укрепително и възстановяващо силите на организма. Погрижете се за здравето на вашето тяло в модерно обзаведеното фитнес студио с великолепен морски изглед, предизвикайте се със сутрешен крос по брега на морето, релаксирайте в термалните кабини на СПА центъра, подарете си лечебен масаж от предлаганите в балнеологията ни над 100 различни лечебни процедури. Нашият екип от професионални рехабилитатори и масажисти, под вещото ръководство на д-р Капрелян, ще ви консултира и препоръча най-подходящото за вашите нужди в момента.

* Плажна кърпа може да бъде получена при депозит от 25 лева на СПА рецепция.

Външен басейн

Външният басейн на хотел Палас е разположен в непосредствена близост до плажа и предоставя на своите гости комбинацията от удобно настаняване на шезлонг и снекбар с разхладителни напитки по формулата ол-инклузив. Приятното изживяване е на фона на смайващата гледа към безкрайното синьо море.

В по-хладните периоди басейнът се пълни с лековитата топла минерална вода, която в комбинация със свежия морски въздух засилва укрепителните сили на организма, помага ефективно да се откъснете от стреса и забързаното ежедневие.

Хотел Палас предлага на своите гости и закрит басейн с полуолимпийски размери и джакузи зона.