Палас Хотел

Ресторанти

Ресторантите на хотел Палас работят с висококачествени, сезонни продукти. Професионален екип от готвачи и сладкари приготвя разнообразни здравословни предложения за всеки вкус.

ОСНОВЕН РЕСТОРАНТ

ОСНОВНИЯТ РЕСТОРАНТ, находящ се на нивото на рецепция, се състои от няколко просторни зали и голяма тераса с гледка към морето. Кухнята е от разнообразни, стилно поднесени и аранжирани предложения на бюфет.

А-ЛА-КАРТ РЕСТОРАНТ СОЛЕ

А-ЛА-КАРТ РЕСТОРАНТ СОЛЕ е разположен на самата плажна ивица – каним ви да се докоснете до магията на морето в комбинация с кулинарните шедьоври на Шеф Любомир Тодоров. Шеф Тодоров е с многогодишен опит в Мишлен ресторанти и комбинира продукти чрез модерни техники, които гарантират завладяващо вкусни ястия. А-ла-карт ресторантът е извън формулата ол-инклузив.

ЛОБИ БАР

ЛОБИ БАРЪТ е с изключително елегантен, класически и непреходен интериор. Впечатлява с красивото извито стълбище, водещо към втория етаж на лоби бара, с красивите си мраморни колони и старинни огледала. На разположение на гостите са също и кътчетата си за четене и разговори, маса за билярд и магазини. Отпуснете се сред уюта и нежната музика на пианото с вашият избор от предлаганите качествени български и вносни алкохолни и безалкохолни напитки.

Просторната тераса към лоби бара предлага на гостите гледка към един от най-тихите заливи на Северното Черноморие – Св. Св. Константин и Елена.

Снекбар

Снекбарът е още едно място в к.к. Слънчев Ден, което пленява гостите с красивата гледка към морето. Тук можете да избирате от вариации на леки закуски, свежи салати и разхладителни напитки, всичко част от ол-инклузив програмата.

ТАИТИ БАР

Разположен на самия плаж в северната част на курорта, привлича гостите на хотел Палас с приятна атмосфера на открито, приятна музика за повече настроение и разхладителни коктейли.